Een luxueuze badkamerbeleving

Een luxueuze badkamerbeleving

intsite | Een luxueuze badkamerbeleving
  •   31 mrt 2021
  • Niels Rouvrois

© JUNG

Van minimalistische, praktische ruimte tot individuele wellness-oase: de badkamer evolueert. In de soms hectische wereld van vandaag wordt de ruimte die voorheen vooral functioneel was, steeds meer een comfortzone. Gedimde verlichting voor een ontspannend bubbelbad of rijk geluid voor de ochtendstylingroutine: met haar ingebouwde radio en trendy designs creëert JUNG comfort en 'mental wellness' in de badkamer.

Verfrissend koel of zelfs verrassend warm - het gevoel van materialen speelt een belangrijke rol in de badkamer. Hoogwaardige metalen, zoals aluminium of edelstaal, zorgen voor een aangename tastbare ervaring en definiëren het interieur. Al tientallen jaren bewijst JUNG haar uitstekende knowhow op het gebied van metaalbewerking: vakmanschap en precisie kenmerken de unieke producten van het bedrijf.

JUNG biedt niet alleen het klassieke LS 990-ontwerp in echt metaal, maar ook LS 1912 schakelaars en LS ZERO schakelmateriaal. Naast mat gelakt of gelakt aluminium zijn de schakelaars ook verkrijgbaar in glasparelgestraald edelstaal, geborsteld messing en verchroomd metaal.

Smart Radio DAB+

Welkom in de privé-spa: naast geuren en aangepaste verlichting is de juiste soundscape de sleutel tot ontspanning. De JUNG Smart Radio DAB+ in schakelaarformaat of met extra speakers kan perfect worden geïntegreerd in de moderne badkamer, waardoor het dagelijks leven net dat beetje aangenamer wordt. Perfect geluid onder de douche, tijdens het tandenpoetsen of voor de make-upspiegel. Naast FM-ontvangst en digitale radio communiceert de Smart Radio DAB+ Bluetooth-versie ook met smartphones en tablets voor het eenvoudig streamen van eigen muziek.

Trendy kleuren

Je interieurbeleving houdt niet op bij de badkamerdeur. Kleuren en matte structuren zijn trending en de LS 990 fits it all. Om de badkamer meer eigenheid te geven, biedt JUNG 63 Le Corbusier®-kleuren aan in haar LS 990-collectie. Van zacht lichtroze tot fel azuurblauw: you name it, JUNG has it. Mag het iets subtieler maar wel gedurfd? Dan zijn de matte tinten grafietzwat en sneeuwwit de kleuren die je zoekt. Ze ogen niet alleen stijlvol door hun kleur, ook de textuur zorgt voor een unieke ervaring als je schakelt.


Bron: King George