COREtec® FLOORS: natuurlijk en stijlvol

COREtec® FLOORS: natuurlijk en stijlvol

intsite | COREtec® FLOORS: natuurlijk en stijlvol
  •   06 jul 2021
  • Niels Rouvrois

© COREtec® FLOORS

Je huis toont wie je bent. Het is authentiek, tot in de kern. Dat is de sfeer die Authentics by COREtec®-collectie van COREtec® FLOORS wil oproepen.

Jouw thuis is waar je jezelf kan zijn. Waar je na een zware, lange dag jouw schoenen kan uittrekken en op blote voeten rondloopt. Het is de plek waar je jouw kinderen ziet opgroeien en waar ze al spelend ijs morsen op de vloer. Thuis is waar jouw hond jou volgt doorheen het huis, terwijl hij sporen van leuke wandelingen achterlaat. Authentics by COREtec® draagt hiertoe bij.

Authentics by COREtec®

De collectie weerspiegelt de natuurlijke schoonheid en uitstraling van echt hout en echte steen: ongeëvenaarde driedimensionale structuur, uitzonderlijk natuurlijk uitzicht en onmiskenbare duurzaamheid. Ontworpen voor echte huizen en echte mensen.

Alle houtdecoren in deze collectie zijn uitgerust met de 'Embossed in Register'-technologie (EIR). Het decor en het reliëf vallen hierdoor perfect samen tot een levensecht geheel. Hierdoor ziet de vloer er niet enkel uit als echt hout, maar voelt het ook zo.

De voordelen op een rij:

- 0,55 mm slijtlaag
- 8 mm totale dikte
- 26 houtdecoren, waarvan 4 in visgraatpatroon
- 6 steendecoren
- Geïntegreerde kurkonderlaag
- 100% watervast
- Extreem stabiel
- Geen acclimatisatie nodig
- Eenvoudige plaatsing
- Op elke ondergrond
- Akoestisch dempend
- Huisdiervriendelijk
- Antistatisch
- Ideaal voor vloerverwarming & -koeling