Nieuwe kleur voor 'Belgische' badkamerreeks van Duravit

Nieuwe kleur voor 'Belgische' badkamerreeks van Duravit

intsite | Nieuwe kleur voor 'Belgische' badkamerreeks van Duravit
  •   17 aug 2021
  • Niels Rouvrois

© Duravit

De badkamerreeks D-Neo (Duravit) van de hand van Belgisch designer Bertrand Lejoly is even veelzijdig als efficiënt. Met een heldere vormgeving lijkt elk afzonderlijk meubel van het programma altijd perfect op zijn plaats. De nieuwe kleur Eiken Terra geeft het meubel een subtiel maar expressief effect. Ongeacht de beoogde badkamerstijl of -trend, het karakter van de Monochrome-stijlwereld van de reeks zal altijd in het oog springen.

D-Neo biedt meubelen in talrijke varianten die een perfecte aanvulling vormen op elke badkamer. Ronde spiegels uit de serie Light + Mirror zorgen voor indirect licht dat een aangename, optimale verlichting van de wasruimte garandeert. De serie wordt vervolledigd door de bijpassende kranenserie, die wordt gekenmerkt door de onmiskenbare smalle, verticaal geplaatste greep.

Samenhangend Karakter

Het samenspel tussen de nieuwe meubelafwerking Eiken Terra (35) en de royale ovale opzetwastafel (600 x 400 mm) verleent de wasplaats een eigentijdse degelijkheid. De combinatie van een wandgemonteerd D-Neo toilet en de A.1 bedieningsplaat van Duravit onderstreept het samenhangende karakter van de serie.

Geometrisch en aangenaam

De D-Neo kranen, die de ronde opzetwastafel aanvullen, overtuigen door hun strakke en geometrische karakter voor een ingetogen maar expressief effect. De D-Neo wasplaats wordt vervolledigd door een grote, ronde spiegel die voor een indirecte verlichting zorgt en zo een aangename verlichting van de wasplaats garandeert. Aanvullend: ovale D-Neo opzetwastafel (600x400 mm) en D-Neo mengkraan. 

Hygiëne, comfort en ruimte

Het strakke design van de wandgemonteerde D-Neo toiletten sluit aan bij het harmonieuze totaalontwerp van de reeks. Met Duravit Rimless® technologie en optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur voor het summum van hygiëne en comfort. De consequentie van de D-Neo serie komt ook tot uiting in de hoeveelheid beschikbare opbergruimte. Hier biedt de halfhoge kast in Eiken Terra (35) een zee van ruimte.

De ovale opzetwastafel uit de D-Neo serie inclusief bijpassende D-Neo kraan. Het D-Neo badmeubel met de handgreep in diamantzwart en twee laden biedt voldoende opbergruimte, zelfs in kleinere kamers.


Bron: Evoke