Van kantoor naar droomkantoor

Van kantoor naar droomkantoor

intsite | Van kantoor naar droomkantoor
  •   23 sep 2021
  • Niels Rouvrois

© Fritz Hansen

Van kantoor naar droomkantoor met de vernieuwde Oxford™ en Pluralis™ van Fritz Hansen. De Pluralis™ tafel en de elegante Oxford™ stoel werden in een nieuwe jasje gestoken.

OXFORD™ - STYLE WITH A PURPOSE

De stoel werd ontworpen door Arne Jacobsen voor professoren van het St. Catherine’s College in Oxford (Engeland). In deze nieuwe uitgave krijgt de Oxford™ stoel haar oorspronkelijk vorm terug in combinatie met een nieuwe versie van het klassieke ontwerp. Deze flexibele en comfortabele stoel past zowel in een thuiskantoor of eetkamer, maar evengoed ook in een vergaderruimte of publieke ruimte.

De Oxford™ stoel keert terug naar haar roots, waarbij moderne technologie, comfort en vakmanschap worden samengebracht. De geüpdatete stoel behoudt haar oorspronkelijke silhouet, met een lage of hoge rugleuning. Het nieuwe ontwerp heeft een extra steun wat voor maximaal zitcomfort zorgt.

De nieuwe diepere zitting zorgt voor een natuurlijke houding, en dankzij het verbeterde kantelmechanisme en de verstelbare zithoogte past de stoel zich gemakkelijk aan verschillende lichaamstypes en activiteiten aan. De schuine armleuningen passen perfect onder een tafelblad. De stoel kan worden afgewerkt met meerdere onderstellen, zoals een nieuw vierpotig vast onderstel, die verkrijgbaar zijn in tal van stijlen voor een stoel op maat. Lederen en stoffen bekledingen in nieuwe kleuren versterken het minimalistische design, waardoor deze stoelen zowel in privéruimtes als op kantoor of in een publieke ruimte perfect passen.

PLURALIS™ - DESIGNED FOR EVERY MEETING

De Pluralis™ tafel biedt een mooi evenwicht tussen prachtig design en functionaliteit, en de goed doordachte eigenschappen voldoen aan alle behoeften. Het flexibele ontwerp van Kasper Salto doet dienst als strakke eettafel, ruime werkplek of verstelbare vergadertafel, en combineert schoonheid en functie.

Pluralis™ is ontworpen om met u mee te groeien. De tafel biedt een hedendaagse oplossing voor werkplekken, thuis of op kantoor. U kunt ze afzonderlijk of in een groter geheel gebruiken, dankzij de naadloze configuraties die talrijke mogelijkheden bieden. Of de tafel nu een plek krijgt in een thuiskantoor of in een vergaderruimte, stroomvoorzieningen op maat en praktisch kabelbeheer garanderen overal een gestroomlijnde sobere look en productiviteit.

De strakke metalen poten lopen schuin af voor stabiliteit en er is voldoende beenruimte om comfortabel te werken of te dineren. Optionele verlengbladen bieden bovendien extra zitplaatsen. De tafel is verkrijgbaar in fineerhout, laminaat of linoleum van topkwaliteit waardoor ze perfect opgaat in elke omgeving.

Pluralis™ heeft zes standaard versies van 160 cm tot 720 cm, drie verschillende breedtes en vier opties voor het tafelblad.


Bron: Oona Agency