Omarmend organisch: de sofa als centraal rustpunt

Omarmend organisch: de sofa als centraal rustpunt

intsite | Omarmend organisch: de sofa als centraal rustpunt
  •   29 nov 2021
  • Niels Rouvrois

© JUUNTO

Organische vormen wisten ons al meermaals te bekoren als inspiratiebron voor onze wooninrichting. We raakten verknocht aan alles wat ‘soft and tender’ is en laten de trend nog even onze interieurs bepalen. Juntoo belooft ook deze winter zacht zitten en cosy cocoonen met haar nieuwe Tubo sofa. Niet alleen de vorm, maar ook de mogelijke materialen en kleuren maken van de sofa een persoonlijke centrale rustplek waar iedereen comfortabel in kan uitblazen. 

Uit de losse pols

In één zwierige en vloeiende beweging glooien organische vormen zich een weg in vrijwel ieder interieur. Bij de nieuwe Tubo zetel vloeien de ronde vormen van het zitvlak zo samen met de afgeronde rug- en armleuning, waardoor beide in elkaar lijken over te lopen. Je ploft er op die manier zachtjes in neer en glijdt stil weg in de omarmende, luxueuze rondingen.

Dankbaar aaibaar

Velvet, bouclé, teddy... Hoe zachter, hoe liever we het hebben. Thuiskomen betekent dan ook lekker knus achterover kunnen leunen in stoffen die je warmte bieden. De Tubo sofa geeft je een uitgebreide keuze van maar liefst 49 stoffen en 13 lederlooks, zodat je de bekleding volledig naar eigen smaak kan samenstellen.

Het rustpunt

Doezelen en indommelen, op je eentje of samen met je loved ones. De Tubo biedt een rustplek voor iedereen. Niet alleen het materiaal en de kleur zijn naar wens in te vullen, ook de verschillende losse zetel-elementen matchen doe je zelf. Met 10 zetelelementen goed voor eindeloos veel opstellingen weet jij jouw eigen plekje in de woonkamer persoonlijk neer te poten.

Een volledig glooiend interieur

Vervolledig je interieur met andere meubelstukken met even organische silhouetten. De Veneto fauteuil past met haar afgeronde hoeken helemaal in het plaatje. Ook voor de bekleding kan je kiezen uit een brede waaier aan stoffen en kleuren.

Over Juntoo

Juntoo is een Belgische meubel- en interieurspecialist met 16 showrooms en webshop. De retailer is een onderdeel van Beliving, waar ook Overstock Garden en Exterioo tuinmeubelen deel van uitmaken. Juntoo heeft als missie om kwalitatieve designmeubelen tegen een sterke prijs uit eigen magazijn naar elk gezin te brengen, zowel in België als internationaal. Een eigen designstudio en nauwe samenwerking met internationale fabrikanten zorgen voor hedendaagse en moduleerbare ontwerpen van zitbanken, tafels, stoelen, tapijten, kasten, verlichting en woonaccessoires.


Bron: King George