Wedstrijd: WIN een exemplaar van Think New Modern

Wedstrijd: WIN een exemplaar van Think New Modern

intsite | Wedstrijd: WIN een exemplaar van Think New Modern
  •   16 nov 2018
  • Niels Rouvrois

Think New Modern
Lannoo Uitgeverij

(DEZE WEDSTRIJD IS AFGELOPEN - DE WINNAARS WERDEN PERSOONLIJK VERWITTIGD) Strakke lijnen en sobere kleuren. Architectuur die tegelijk kracht en zen uitstraalt. Dat is de essentie van Think New Modern: design met een ziel. Piet Swimberghe en Jan Verlinde hebben opnieuw een selectie gemaakt van de mooiste interieurs met een internationale uitstraling, plaatsen die met veel passie en geduld zijn ingericht.

Vintage, minimalisme en eclecticisme maken duidelijk plaats voor het ‘nieuwe modern’. Tientallen interieurs komen aan bod, met persoonlijke achtergrondinformatie en de nieuwste interieurs van o.a. Hans Verstuyft, Bea Mombaers en vele andere namen die het mooie weer maken in de Belgische interieurwereld. Met nooit eerder gepubliceerd materiaal, dat ook internationaal wordt opgepikt door de kwaliteit en veelzijdigheid van de geselecteerde interieurs.

‘New Modern’ betekent niet alleen ‘Nieuwe Strakheid’, ‘Nieuwe Puurheid’, maar ook ‘Nieuwe Ruwheid’. Wie van betonnen wanden, vloeren en plafonds houdt, krijgt in Think New Modern aardig wat te zien. In de architectuur is het brutalisme terug en de hang naar nobele materialen, zoals prachtig hout en grillig marmer. De woningen in dit boek zou je blootsvoets moeten betreden om ze echt te ‘voelen’.           

intsite.be mocht drie exemplaren weggeven van dit boek. Deze wedstrijd liep tot en met 21 december. De winnaars worden persoonlijk via mail verwittigd.


Gerelateerd nieuws