De terugkeer van de micro-werkplek

intsite | De terugkeer van de micro-werkplek

BuzziBracks
King George

“Hoe ruimtelijker, hoe beter”, luidt de leuze voor de kantoren vandaag. Maar na jaren in te zetten op open landschapskantoren blijkt dit niet altijd werkbaar voor iedereen. De concentratie hoog houden is een uitdaging. Daarom komt Buzzispace met BuzziBracks op de markt: een designcocon van ontwerper Alain Gilles die zorgt voor privacy in open ruimtes op een moduleerbare en zeer esthetische manier.

Flexibiliteit, ergonomie en comfort zijn enkele kernwoorden die steeds terugkomen wanneer het gaat over kantoorinrichting. Maar ook privacy en rust zijn aandachtspunten in een B2B-omgeving. BuzziSpace, het bedrijf dat geluidsabsorberende meubels lanceerde, creëerde BuzziBracks, een familie van modulaire eenheden die je op verschillende manieren kan combineren, mixen en koppelen om micro-omgevingen te creëren in grote, open werkomgevingen.

Word zelf architect

Het nieuwe, architecturale systeem, ontworpen door Alain Gilles, is een directe reactie op de dynamiek van de hedendaagse werkplek. BuzziBracks nodigt gebruikers uit om op een eenvoudige manier zones te creëren in open omgevingen. Die zones kun je continu aanpassen en opnieuw maken om aan de verscheidenheid van de dagelijkse behoeften tegemoet te komen.

Nuttige designaccessoires

De losse frames, afgewerkt met gordijnen die verkrijgbaar zijn in een veelvoud aan kleuren, werken als een visueel en akoestisch schild. Gebruikers kunnen hun ruimte met een vleugje kleur omlijsten en kiezen uit een waaier van transparante en ondoorzichtige stoffen, waaronder geluidreducerende akoestische gordijnen. De BuzziBracks kun je bovendien uitrusten met add-ons om elke zone naar wens in te richten. Installeer bijvoorbeeld een alternatief taakstation door middel van een werkblad of maak een opslagruimte met rekken en haken.

De mogelijkheden

BuzziBracks is verkrijgbaar in verschillende hoogtes en wordt geleverd met een twee- of driedelige gordijnenset die je kan aanpassen door stof en kleuropties te combineren. De collectie heeft ook flexibele opstellingen voor schappen en werkbladen, net als een reeks accessoires om verschillende functies en mogelijkheden binnen elke BuzziBracks-zone te verzekeren.


Bron: King George