De nieuwste generatie vinyl vloerbekleding

intsite | De nieuwste generatie vinyl vloerbekleding
  •   03 dec 2018
  • Niels Rouvrois

Strong Luca
ntgrate®

Met een inspirerende collectie van 6 designs en 62 nieuwe kleuren, aangepast aan de persoonlijkheid van elke klant, presenteert ntgrate® de nieuwste generatie van geweven vinyl vloerbekleding. Ontmoet noble Melvin, wild Luna, fair Ruby and co en maak zo kennis met de ntgrate®-familie. Deze generatie vloerbekleding schikt zich naar elk karakter: van elegant tot dynamisch.

Ntgrate® is een verfijnde, slijtvaste vloerbekleding in geweven vinyl. Deze vloerbekleding biedt zeer hoog comfort met het grootste onderhoudsgemak. Aan de basis van het nieuwe assortiment ligt een grenzeloze zoektocht naar inspirerende trends.

Van Berlijn tot New York

“Bij vernieuwing kijken wij vooral buiten de lijnen”, klinkt het bij ntgrate®. “Onze designers en technici gingen op stap met trendwatchers, modeontwerpers en kleurexperten. Overal ter wereld vonden ze ideeën: van retro fotografie in Berlijn tot moderne kunst in New York. Het resultaat is een uitgebreide collectie vloerbekleding met uitgesproken vormen, kleuren en karakters.”

Eindeloze mogelijkheden

Ntgrate® is er in tegelvorm (50x50cm), rolvorm (2m) en Klic-planken. Ook uitdagende snijpatronen voor nog meer effect zijn mogelijk. Wat de kleuren betreft zijn de mogelijkheden eindeloos. Mistig grijs, smaragdgroen, dieprood, strak antraciet,… Alles is mogelijk. Elke lijn heeft bovendien een eigen gezicht. Interne en externe designers werkten motieven uit op basis van tientallen namen en persoonlijkheden.

Geluidloos

De ntgrate®-collectie geniet tevens van de whisper-technologie. Whisper is een innovatieve backing samengesteld uit een pvc-schuimlaag van 2.5 mm, gecombineerd met topgrate® als bovenlaag. De combinatie van beide materialen vermindert het contactgeluid tot 20 dB volgens de ISO 140-8 norm. Naast dit voordeel biedt de materiaalkeuze ook extra bescherming. Zo voldoet whisper aan de hoogste eisen op het gebied van brandvertraging. (EN 13501-1 : Bfl,s1-d0).

Troeven:

- voldoet aan klasse 33 : zwaar commercieel gebruik
- 40% trommelgeluidsverbetering
- hoogste brandclassificatie
- geschikt voor intensief gebruik
- slipweerstand > 0.3
- geschikt voor natte ruimtes
- zeer goede weerstand tegen vlekken
- rafelvrije naden
- uitgebreid gamma : tegels, banen, Klic, Kult
- hoog designgehalte


Bron: ntgrate®