Floorify Terrazzo klikvinyl

Terrazzo klikvinyl voor een trendy en duurzaam interieur

intsite | Terrazzo klikvinyl voor een trendy en duurzaam interieur
  •   03 dec 2018
  • Niels Rouvrois

Terrazzo
Floorify

Trendwatchers hadden het al door: de vrolijke Terrazzo spikkels zijn aan hun opmars bezig. En daar heeft ook vloerenproducent Floorify aan gedacht bij de lancering van hun XL Terrazzo klikvinyl. Een mooi idee voor al wie houdt van een betaalbaar, trendy interieur met een duurzaam gebruiksgemak.

Retro, verrassend, kleurrijk, gewaagd of speels: de Italiaanse Terrazzo uit de jaren zeventig heeft het allemaal. En daar heeft Floorify gretig op ingespeeld. Het designteam combineerde de perfecte originelen met een vleugje eigentijdse creativiteit en kwam zo tot twee Terrazzo prints die naadloos aansluiten bij de moderne interieurstijlen van vandaag.

Uniforme look

De tegels in klikvinyl zijn met hun 600 op 900 mm extra groot, waardoor voegen quasi onzichtbaar zijn en een prachtige uniforme look ontstaat. Inclusief extra sterkte, vlek-, water- en schokbestendigheid maakt dit de Floorify klikvinyl bijzonder geschikt voor veeleisende ruimtes zoals badkamers en keukens.

Praktische info

Floorify wordt verdeeld via zorgvuldig geselecteerde zelfstandige speciaalzaken, zowel in hout, verf als parket. De Floorify vloer kost 39.95 €/m² en kan gemakkelijk zelf worden geplaatst. Op nagenoeg elke ondergrond zonder voorbereidingen. Simpelweg de Comfort ondervloer uitrollen, klikken en klaar. Naast de terrazzolooks heeft Floorify een groot aanbod aan planken met een mooie houtstructuur en tegels die de perfecte betonlook nabootsen.


Bron: Floorify