Interieurexperts helpen nieuwe COREtec-vloer kiezen

intsite | Interieurexperts helpen nieuwe COREtec-vloer kiezen

COREtec® Naturals
USFloors

Begin 2019 komt COREtec®, onderdeel van USFloors, met een aantal nieuwe decoren op de markt in België. De COREtec® Naturals collectie bestaat uit 14 designs en werd mede gekozen werden door een aantal interieurspecialisten en klanten. USFloors stelt de nieuwe COREtec®-vloeren voor op Batibouw 2019, van 21/2 tot 3/3 in Brussels Expo.

De makkelijk te hanteren COREtec®-vloer is een ideaal alternatief voor laminaat, vinyl of plak-PVC vloer. De COREtec®-vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en PVC van hoge kwaliteit. De COREtec®-vloeren zijn 100 % waterproof en kunnen worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer na contact met water.

“COREtec® Original is de revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank”, klinkt het bij COREtec®. “Door een beschermlaag is de vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimtes zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.”

Specificaties:

COREtec® Naturals
14 Decoren
Formaat: 182 x 1220 mm
Dikte: 8 mm
Kostprijs: 54,95 euro/m² BTW Inbegrepen
Garantie: Levenslang bij residentieel gebruik


Bron: USFloors