Angelo M: de essentie van een ronde tafel

Angelo M: de essentie van een ronde tafel

intsite | Angelo M: de essentie van een ronde tafel
  •   18 dec 2018
  • Niels Rouvrois

Angelo M
Alinea

Alinea presenteert het tafelontwerp Angelo M, de essentie van een ronde tafel in natuursteen, een sculpturale vorm, robuust materiaal, een elegante belijning en verfijnde afwerking. De twee elementen, voet en blad, vormen samen één geheel.

De onderzijde van Angelo M is één vloeiende curve vanaf de voet tot de tafelbladrand. De conische verbinding zorgt voor een stabiel geheel. Om het marmer in zijn meest expressieve karakter te tonen zijn er verschillende afwerkingen mogelijk (gepolijst, gezoet, geborsteld, gefrijnd, gestraald en geborsteld). De basiscollectie omvat acht verschillende marmersoorten en drie verschillende afmetingen. Op aanvraag kan dit ontwerp in bijna elke marmersoort en op maat uitgevoerd worden.

Deze tafel is perfect bruikbaar in een woning, winkel en kantooromgeving. Gezien de tafel steunt op één centrale voet kan er gemakkelijk een extra zitplaats gecreëerd  worden. Uitgevoerd in harde natuursteen, geschikt voor buitengebruik is dit ontwerp ook een ideale tuintafel. In dezelfde collectie is ook een ovalen variant in aantocht, samen met kleine bijzettafels en objecten.


Bron: Alinea