intsite.be organiseert event ‘akoestiek en esthetiek’ op Intirio-vakbeurs

intsite.be organiseert event ‘akoestiek en esthetiek’ op Intirio-vakbeurs

intsite | intsite.be organiseert event ‘akoestiek en esthetiek’ op Intirio-vakbeurs
  •   01 jan 2019
  • Niels Rouvrois

Rockfon Eclipse
Rockfon

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. De nieuwe portaalsite van én voor de Belgische interieursector nodigt onder andere drie interieurbedrijven uit die aan de hand van een project het belang van akoestiek en esthetiek benadrukken.

Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zullen tien bedrijven gedurende vijf minuten één vernieuwend product voorstellen dat akoestiek en esthetiek combineert.

Het betreft innovatie akoestische producten, geproduceerd in 2016 of later, met een grote esthetische waarde. Deze producten kunnen een grote meerwaarde betekenen voor een (interieur)architect om akoestiek en esthetiek met elkaar te combineren. Een oefening die vandaag nog altijd niet evident is.

De pitches worden gevolgd door drie interessante case study’s. Interieurbureaus Deusjevoo uit Hasselt, Belisia uit Bilzen en All Interior Projects zullen afzonderlijk een project voorstellen waarin niet alleen akoestiek een belangrijke rol speelde, maar ook de esthetische waarde ervan. Zo zal Deusjevoo het hebben over hun bijdrage aan het Inspirocollege in Houthalen-Helchteren en licht Belisia het kantoorproject Hcmvision toe. Het evenement wordt afgesloten met een kort panelgesprek waarin de drie bureaus nog dieper ingegaan op de materie. Het panelgesprek wordt gemodereerd door Rik Neven van Palindroom, initiatiefnemer van intsite.be.

Gratis registreren voor de Intirio-beurs: klik hier.
Gratis registreren voor het event 'akoestiek & esthetiek': klik hier.

CASE STUDY’S

Deusjevoo: Inspirocollege
Belisia: Hcmvision
All Interior Project: Horeca-project

PITCHES

Isolco
Sonogamma
BeComfort
OWA
Rockfon
DoxAcoustics
ZUMI
Asona
Triplaco
Acoustic Solutions
Kanvas