Wedstrijd: WIN een exemplaar van Who's afraid of pink, orange & green?

Wedstrijd: WIN een exemplaar van Who's afraid of pink, orange & green?

intsite | Wedstrijd: WIN een exemplaar van Who's afraid of pink, orange & green?
  •   02 jan 2019
  • Niels Rouvrois

Mint Condition
Lannoo

Een snelle blik op Pinterest of Instagram bewijzen het: kleurrijke interieurs verdringen in ijltempo de Scandinavische trend van veel wit en blank hout. Het nieuwe boek Who’s afraid of pink, orange & green?, van de handen van lifestylejournaliste Iris De Feijter en designblogster en grafisch ontwerpster Irene Schampaert, brengt twintig verrassende en uiteenlopende internationale interieurs.

Kortom: inspiratie genoeg voor de volgende kleurboost voor je interieur. Want de tijd van een braaf, clean en wit design is voorbij. Geef je huis - en je leven - liever wat kleur en vergeet de witte verfkwast. Want kleur geeft persoonlijkheid, warmte en sfeer aan je interieur. Dat kleur koning is, bewijzen de twintig internationale binnenkijkreportages in dit boek.

Who’s afraid of pink, orange & green? barst van kleur in alle gradaties: van new neutrals en pastels over color blocking tot diep gesatureerde kleuren. Naast de interieurs vind je in het boek vijf portretten van toonaangevende designers: Parisienne India Mahdavi, het Italiaanse duo Studiopepe, de piepjonge en Oekraïense Daria Zinovatnaya, de Spanjaarden van Masquespacio en het Belgisch designkoppel Muller Van Severen.

intsite.be mag drie exemplaren weggeven van dit boek. Wil jij kans maken? Stuur dan een mailtje naar info@intsite.be, met een antwoord op de volgende vraag: onder welke werktitel wordt de boekenreeks van Irene Schampaert rond het populaire social medium Instagram gepubliceerd? TIP: het antwoord is zeker te vinden op www.lannoo.be. Vermeld ook zeker je gegevens (naam, adres). Meespelen kan tot en met woensdag 23 januari.


Gerelateerd nieuws