Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Echopanel van BeComfort

Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Echopanel van BeComfort

intsite | Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Echopanel van BeComfort
  •   07 jan 2019
  • Niels Rouvrois

EchoPanel
BeComfort

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zal onder andere BeComfort zijn EchoPanel voorstellen.

Tien bedrijven zullen gedurende vijf minuten één vernieuwend product voorstellen dat akoestiek en esthetiek combineert. Het betreft innovatie akoestische producten, geproduceerd in 2016 of later, met een grote esthetische waarde. Deze producten kunnen een grote meerwaarde betekenen voor een (interieur)architect om akoestiek en esthetiek met elkaar te combineren. Een oefening die vandaag nog altijd niet evident is.

EchoPanel

EchoPanel is een esthetisch, akoestisch paneel vervaardigd uit 60% gerecycleerde PET. Het paneel is beschikbaar in 27 verschillende kleuren en kan gebruikt worden als wandbekleding, plafond of losstaand akoestisch object. EchoPanel kan op maat gesneden worden of in de vorm die de klant wenst. Het ecologische aspect is minstens even belangrijk als het esthetische of de akoestische waarde. EchoPanel kan geleverd worden in diverse afwerkingen.

Gratis registreren voor de Intirio-beurs: klik hier.
Gratis registreren voor het event 'akoestiek & esthetiek': klik hier.


Bron: BeComfort

Gerelateerd nieuws