Nieuwe patronen voor COREtec-gamma

intsite | Nieuwe patronen voor COREtec-gamma

Forest 50 LVP
USFloors

USFloors pakt aan het begin van het nieuwe jaar uit met nieuwe aanvullingen in het COREtec-gamma. Op DOMOTEX en BAU, worden 8 designs van de Naturals Collection in visgraatmotief voorgesteld. Sinds de marktleider in meerlagige rigide vloeren in 2012 de 100% watervaste core-technologie presenteerde, breidt het zijn aanbod gestaag verder uit met nieuwe patronen, formaten en designs.

De moderne visgraat klikvloer is beschikbaar in verschillende natuurlijke tinten met gekleurde v-groef en biedt een opmerkelijke dimensionale stabiliteit. Dankzij het gebruiksvriendelijke A & B-kliksysteem zijn de planken bovendien uitermate eenvoudig in installatie.

Het breed designaanbod van de Amerikaanse marktleider met Belgische roots bleef niet onopgemerkt en viel onder meer in de smaak bij Warren Buffet, een van de meest succesvolle bedrijfsinvesteerders. Op de komende beurzen plant COREtec een nieuwe lancering, in een secret room. “Wij zijn dromers. Innovatie zit in ons DNA. Terwijl de rest van de markt nog werkt aan hun versie van het origineel, denken wij al aan de volgende grote ontdekking”, aldus Jan Dossche, President USFloors Europe.