Intirio: Moduleo presenteert ultracompacte renovatievloer

Intirio: Moduleo presenteert ultracompacte renovatievloer

intsite | Intirio: Moduleo presenteert ultracompacte renovatievloer
  •   14 jan 2019
  • Niels Rouvrois

LayRed Italian Stone
RCA

Als vaste partner van vloerprofessionals, verrast Moduleo straks alle Intirio-bezoekers met tal van nieuwigheden. Blikvanger is LayRed, een ultracompacte renovatievloer die zowel uitblinkt in sterkte als comfort en 100% ontwikkeld en geproduceerd werd in het Belgische R&D-centrum.

LayRed is de naam van de laatste innovatie van Moduleo. Deze renovatievriendelijke vloer met een opvallende rode achterkant is supersterk en toch aangenaam zacht en stil. Daarmee brengt Moduleo luxedesign, comfort en ongeëvenaarde sterkte in één product samen. Aan de basis ligt twee jaar intensieve research en een unieke, gepatenteerde technologie, ontwikkeld in het Belgische hoofdkwartier in Avelgem. 

Ideaal voor renovatie

Oneffen ondervloeren blijven een uitdaging. LayRed is sterk genoeg om de verschillen in de ondervloer te overbruggen en om eventuele oneffenheden op te vangen zodat het oppervlak mooi vlak blijft. Dit maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor renovatieprojecten. Ook vervormt de klikvloer niet onder invloed van temperatuurschommelingen en zijn de planken en tegels volledig waterdicht. Zo kent LayRed een brede toepassing in verschillende markten.

Akoestische laag

Daarnaast is de vloer sterk, zonder aan comfort in te boeten. De akoestische laag beperkt het loopgeluid tot een absoluut minimum (21 dB) – LayRed is meteen de stilste vloer in het rigide vloerensegment – en zorgt ervoor dat de vloer comfortabel zacht en warm aanvoelt. Het oppervlak is slijtvast en bestand tegen hakken, vlekken en meubelpoten. De collectie bestaat uit 7 realistische hout- en steendesigns met 26 natuurlijke kleuren.

INTIRIO 2019: HAL 1, STAND 524, 27-29 JANUARI, FLANDERS EXPO GENT


Bron: RCA