Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Acoustic Panel with Integrated Light

Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Acoustic Panel with Integrated Light

intsite | Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Acoustic Panel with Integrated Light
  •   24 jan 2019
  • Niels Rouvrois

Acoustic Panel with Integrated Light
ZUMI

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zal onder andere ZUMI zijn Acoustic Panel with Integrated Light voorstellen.

Tien bedrijven zullen gedurende vijf minuten één vernieuwend product voorstellen dat akoestiek en esthetiek combineert. Het betreft innovatie akoestische producten, geproduceerd in 2016 of later, met een grote esthetische waarde. Deze producten kunnen een grote meerwaarde betekenen voor een (interieur)architect om akoestiek en esthetiek met elkaar te combineren. Een oefening die vandaag nog altijd niet evident is.

Acoustic Panel with Integrated Light

Acoustic Panel with Integrated Light gaat over decoratieve akoestische panelen op maat die horizontaal en verticaal kunnen opgehangen worden in de ruimte, waarbij de verlichting is ingebouwd. Ondertussen is de familie uitgebreid met standaardmaten om te monteren tegen wand en plafond met afmetingen 600X600 en 600X400, met en zonder verlichting. De afwerking van de panelen kunnen met geweven, robuuste vinyl of een keuze uit de collectie van Abett Laminati. Eveneens is het mogelijk om een viltafwerking te kiezen. Het innovatieve aan het verhaal is dat hiermee 2 oplossingen in 1 worden aangeboden: enerzijds akoestisch onderbouwen van ruimtes en anderzijds de toepassing met licht en zelfs Human Centric light waarbij we de ochtend-, middag- en avond-stemming kunnen laten werken. Het concept kreeg drie awards in België, Parijs en Londen.

Gratis registreren voor de Intirio-beurs: klik hier.
Gratis registreren voor het event 'akoestiek & esthetiek': klik hier.


Bron: Zumi