Succesvol event 'akoestiek & esthetiek' op Intirio/TrendZ-beurs

Succesvol event 'akoestiek & esthetiek' op Intirio/TrendZ-beurs

intsite | Succesvol event 'akoestiek & esthetiek' op Intirio/TrendZ-beurs
  •   01 feb 2019
  • Niels Rouvrois

Intirio-event 'akoestiek & esthetiek'

intsite.be kan terugblikken op een zeer geslaagd event 'akoestiek & esthetiek' op de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs. Dinsdag 29 januari nodigde intsite.be drie interieurbedrijven uit die aan de hand van een project het belang van akoestiek en esthetiek benadrukten. Ook tien fabrikanten van akoestische materialen stelden tijdens een vijf minuten durende pitch een esthetisch/akoestisch product voor. Het talrijk opgekomen publiek genoot in totaal dus van 13 interessante uiteenzettingen.

Het event startte met tien korte, maar krachtige akoestiekpitches. Aan de hand van een vijf minuten durende presentatie stelden IsolcoSonogammaBeComfortOWARockfonDoxAcousticsZUMIAsonaTriplaco (Print Acoustics)Very Fine Solutions (Artnovion) hun product voor. Daarna was het de beurt aan drie interieurbureaus. Deusjevoo sprak over het Inspirocollege, Belisia stelde het kantoorproject HCMVision voor en All Interior Projects benaderde het akoestisch/esthetische aspect van twee lopende horeca-projecten.

Het event eindigde met een kort panelgesprek waarin Rik Neven van redactiebureau Palindroom (initiatiefnemer van intsite.be en architectura.be) de drie interieurbureaus nog even aan de tand voelde. Een verslag van dat panelgesprek is spoedig te lezen op intsite.be en ook de presentaties worden later nog online aangeboden. Hieronder vindt u alvast een kort fotoverslag.