Durlet toont zich op IMM Keulen

intsite | Durlet toont zich op IMM Keulen


IMM Keulen zit er nog maar net op, maar al het indrukwekkende design zit nog vers in ons geheugen. Zo ook de stand van Durlet, dat indruk maakte met een nieuwe designer collab, updates en kleuren.

Dune vertrekt van een klassieke vorm maar krijgt een moderne twist. Het afgeronde zitvlak en de armleuning zorgen voor een speelse, vloeiende vorm. De combinatie van de materialen stof en leer houden de sofa luchtig. Dankzij het modulaire karakter van de Dune familie, kan je opteren voor een zitlandschap met hoeken, ligbanken en open elementen.

Belgisch designer Sylvain Willenz zorgde voor het ontwerp van Dune. Hij was eerder al het brein achter de Moor sofa en de award winnende Yale fauteuil. Zijn verfrissende ontwerpen vullen de knowhow van Durlet op gebied van design, productie en ergonomie perfect aan.

Durlet presenteert verder nog nieuwe designs voor het zetelprogramma. Zo kan de eenzit fauteuil aan elk salon toegevoegd worden en past hij ook aan de eettafel. Daarnaast zijn er twee nieuwe sofa’s in leer en stof, en in vernieuwende kleuren.

Koffietafel Mings

Deze nieuwe koffietafel familie werd ontworpen door Gerd Couckhuyt, uit wiens brein al eerder bestseller Messeyne ontsproot. De kleine, elegante tafeltjes kan je over elkaar schuiven of als individuele stukken gebruiken.  

Lounge zetels Jackson en Evita

De Jackson lounge zetel is een ontwerp van Durlet zelf. Het zachte leer nodigt uit om erin weg te zakken. De Jackson kan bijna helemaal horizontaal naar achter geduwd worden. Bovendien besloot Durlet door de populariteit van Evita om ook nog een stuk toe te voegen aan de Evita collectie. Het nieuwe lounge gedeelte maakt de Evita nog groter en beter.


Bron: King George