Nieuwigheden van Floorify op Batibouw 2019

Nieuwigheden van Floorify op Batibouw 2019

intsite | Nieuwigheden van Floorify op Batibouw 2019
  •   12 feb 2019
  • Joyce Vandamme

Seychelles, Floorify
buro coco

De Belgische vloerenfabrikant Floorify lanceert ook dit jaar enkele nieuwigheden. Op Batibouw 2019 stellen ze hun extralange planken met passende structuur en hun eigen gepatenteerd trapprofiel voor.

Twee jaar geleden kwam het jonge bedrijf op de markt met hun Floorify Rigid Planks & Tiles: een innovatieve vloerencollectie die in één klap afrekent met alle vooroordelen van laminaat en vinyl. Toen al koos Floorify bewust voor lange, brede planken van 1,5 m op 22,5 cm.

Warme kleuren, authentieke V-groeven en de voelbare, natuurgetrouwe houtstructuur weerspiegelen hierbij het natuurlijke effect van houten planken.

Langste en breedste plank op de markt

Dit jaar gaat Floorify nog een stap verder. Met een afmeting van 2 meter op 24 cm brengen ze de langste en breedste plank op de markt. Breder en langer dan alle standaarden en met ultieme plankvariatie. 

De XL-planken komen in drie vernieuwende kleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon. De collectie wordt voor het eerst voorgesteld aan het grote publiek op Batibouw en is verkrijgbaar vanaf eind juni. 

Assortiment vloertoebehoren

Het Belgische vloerenmerk biedt ook een volledig assortiment vloertoebehoren aan: voor alle vloerkleuren zijn er bijpassende watervaste plinten (61 mm of 89 mm) en aangepaste profielen (eind-, aanpassings- en overgangsprofielen).

Uniek gepatenteerd trapprofiel

Helemaal nieuw en innovatief is het gepatenteerde Floorify trapprofiel. Waar andere trapprofielen allemaal gebruikmaken van een uitgesproken trapneus, kiest Floorify met hun trapprofiel voor een andere insteek.  Met dit profiel is het voor het eerst mogelijk om je trap af te werken als een moderne blok- of Z-trap. 

Dankzij het revolutionaire productieproces zijn er geen naden zichtbaar, hetgeen zorgt voor een moderne en strakke look. Bovendien worden beide trapprofielen vervaardigd uit eigen vloerpanelen, waardoor de treden in dezelfde kleur als de vloeren beschikbaar zijn.

Floorify is te vinden op Batibouw in hal 6, stand 6413. 


Bron: buro coco