Studio HAAN

Studio HAAN

studio HAAN is een jong, Gents bureau dat steeds vol passie en gedrevenheid gaat voor elke opdracht die ons pad kruist. Het bureau werd recent opgericht door interieurarchitecte Natalie Allaert en ingenieur-architect Hannes Oppeel.

Met studio HAAN beschouwen we elke opdracht als een proces dat lang voor ons begon en ook duurzaam moet kunnen verder groeien eenmaal het project gebouwd is. Elk project is een onderdeel van een veel groter geheel en wij trachten door onze procesmatige aanpak hierop in te spelen. Aan de hand van verschillende ontwerpscenario’s ontstaat een dialoog, waarin wij de taal van architectuur spreken. Die tastbare scenario’s openen gemakkelijker complexe vragen in de zoektocht naar een heldere, toekomstgerichte en concrete ontwerpvraag.

studio HAAN gaat voor een unieke symbiose tussen het binnen- en buitenklimaat, (ver)bouwt met aandacht voor de noden van vandaag en steeds met een blik op morgen, streeft elke dag naar een uitdagende relatie tussen de bewoner(s), het gebouw en hun omgeving, en is ambitieus en gelooft in het belang van een duurzame aanpak.

Website

vijfwindgatenstraat 1
9000 - GENT
België
+32 494 03 50 51
info@studiohaan.be

Social media

Gerelateerd nieuws