Notté Caroline

Notté Caroline

Caroline Notté, oprichter en directeur van Caroline Notté agentschap en galerie, is een Belgische architect en interieurontwerper die veelzijdige omgevingen creëert. Notté wordt internationaal erkend met onderscheidende designprijzen en talrijke publicaties.

Met een artistieke achtergrond en gespecialiseerd in een belangrijke vorm van kunst - Architectuur - voltooide Notté haar all-round kunstenaarshervatting met een opleiding aan het New York Institute of Photography. Voorafgaand aan de start van haar eigen praktijk (2005), verwelkomde ze de mogelijkheid om samen te werken met Marc Corbiau en Lionel Jadot.

Als architect, binnenhuisarchitect, fotografe en hoogleraar aan het College of Advertising & Design, opende Notté in 2005 haar bureau en ziet zichzelf als een "veelzijdig kunstenaar", zoals Andrée Putman het noemt. Met behulp van onverwachte tegenstellingen, mix en match composities, kleuren en volumes, creëert de architect een wereld waarin het gedurfde en uitzonderlijke zich afspeelt.

Website

Avenue Fond’Roy 105
1180 - UKKEL
België
003226474820
hello@carolinenotte.com

Social media