c [ak’sent] interieurarchitecten

Al meer dan 20 jaar beoefent c [ak’sent] dit vak met passie en zelf voluit invloeden absorberend. c [ak’sent] praat echter niet zo graag over zichzelf, maar wel graag met jullie over kleur, sfeer en afwerking. Het tastbaar maken van sfeer en gevoel, verwondering creëren dat is het vak én de passie van c [ak’sent].

c [ak’sent] is interieurarchitectuur die zijn verantwoordelijkheid opneemt, maar ook ontzettend veel belang hecht aan wat niet meteen tastbaar is. Hoe geef je uiting aan een bepaalde stemming? Hoe zorg je voor helderheid, ruimte en evenwicht? Het lijkt soms wazig voor een buitenstaander maar het is resultaat van jarenlange ervaring.

Jaar na jaar maakt c [ak’sent] de meerwaarde van interieurarchitectuur tastbaar. Samen met klanten en partners, architecten en aannemers. c [ak’sent] voelt de huizen én de klanten aan en maakt leefruimtes mooier, harmonieuzer en functioneler.

Aanpakken met een visie en vanuit competenties aan de slag gaan. Heel transparant, zonder opdringerig te worden een ‘compagnon de route’ in één van uw belangrijkste reizen. Dat is waar c [ak’sent] voor staat.