Beltrami

Over Beltrami

Beltrami is een internationale groothandel in natuursteen voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding en interieurafwerking (keukens, badkamers, trappen, …) over bekleding van het terras, de oprit en bestratingen tot gevelbekleding en buitenafwerking (trappen, zwembadboorden, etc.). Met ruim dertig jaar ervaring en expertise is Beltrami een absolute koploper in de natuursteensector. De focus ligt op innovatie en kwaliteit, wat zich uit in unieke afwerkingen, speciale formaten, nieuwe toepassingen en de introductie van bijzondere, kwalitatieve natuursteensoorten. Beltrami maakt deel uit van de Brachot-Hermant Group.

 

Showroom en tuinpark

Beltrami verwelkomt je graag in de toonzaal met aangelegd tuinpark in Harelbeke waar tal van zorgvuldig uitgekozen en bijzondere natuursteensoorten, afwerkingen en formaten in een sfeervol kader worden gepresenteerd. In de 1650m² showroom kunt u een unieke wandeling maken langs materialen, structuren, kleurschakeringen, fossielen en afwerkingen, terwijl onze adviseurs u met passie en kennis uitleg geven over natuursteen.

 

Stone Gallery

Eind april werd onze gloednieuwe Stone Gallery geopend, een strak en lichtrijk gebouw van 3.300m² waar zowel populaire, als nieuwe en exclusieve soorten natuursteenplaten alle ruimte en aandacht krijgen die ze verdienen. Naast de klassieke marmers, donkere granieten en tijdloze kalkstenen kan men ook ware eyecatchers als Fior di Bosco, Breccia Imperiale, Sahara Noir, Travertino Nero, Breccia Rosso, Invisible Grey-Gold of Eclipsa Bianca van dichtbij bewonderen, voelen, vergelijken en selecteren. Niet alleen de oppervlakte (3.300m²!), maar ook de presentatie van de onbewerkte natuursteenplaten in het zogenaamde etalage-effect is een unicum binnen de Benelux!

Showroom, tuinpark en Stone Gallery enkel op afspraak te bezoeken. Maak uw afspraak via www.beltrami.be Of bel ons rechtstreeks op + 32 56 23 70 00