Beltrami

Beltrami: trendsetter in natuursteen

Bij Beltrami beleef je de nieuwste trends in natuursteen vanop de eerste rij. Als natuursteenprofessional biedt Beltrami een rijk aanbod materialen aan voor toepassingen binnen- en buitenshuis: van vloer- en wandbekleding en interieurafwerking (keukens, badkamers, trappen, …) over bekleding van het terras, de oprit tot gevelbekleding en buitenafwerking (trappen, zwembadboorden, etc.). Met ruim dertig jaar ervaring en expertise is Beltrami absolute koploper in de natuursteensector. Focus ligt op innovatie en kwaliteit, wat zich uit in intigrerende kleuren en eigen, gedurfde afwerkingen, bijzondere formaten, nieuwe toepassingen en de introductie van bijzondere, kwalitatieve materialen. Exclusieve pareltjes die het interieur en exterieur net dat tikkeltje extra cachet geven.

Beltrami maakt deel uit van de Brachot-Hermant Group. Een internationale groepring die vooral focust op de ontginning en de productie van natuursteen . Samen investeren Beltrami en Brachot-Hermant continu in kennis en technologie en brengen ze samen meer dan 100 jaar ervaring en knonhow in natuursteen samen.

Showroom met aangelegd tuinpark

In de ruime showroom (1.650m²) met aangelegd tuinpark te Harelbeke dompelen we je onder in de fascinerende wereld van natuursteen. Je vindt er de meest kwalitatieve tegels voor binnen en buiten, net als de bijzonderste natuursteenplaten voor interieurafwerking. De inspiratie ligt voor het rapen!

Nieuw! Stone Gallery

In onze 3.500m² Stone Gallery wandel je tussen een omvangrijke collectie vand e meest exclusieve natuursteen. In ideale lichtomstandigheden bewonder je de nieuwste trendmaterialen, klassieke luxemarmers en tijdloze kalkstenen. Ontdek, voel en raak betoverd.

Showroom, tuinpark en Stone Gallery enkel op afspraak te bezoeken. Maak een afspraak via www.beltrami.be.