Flokk

Flokk is marktleider in Europa op het gebied van ontrwerp, ontwikkeling en productie van hoogwaardig kantoormeubilair. We zijn de trotse eigenaar van de merken HÅG, RH, Giroflex, BMA, RBM, Offecct, Profim en Malmstolen. Circa 2400 medewerkers werken samen aan de visie van ons bedrijf: Inspire great work!

We zijn trendsettend in het ontwikkelen en produceren van meubilair dat is ontworpen voor het welzijn en de prestaties van onze klanten en hen wereldwijd ondersteunt bij het behalen van de beste resultaten. In een continu veranderende wereld stellen wij de mens centraal in onze “deep design thinking” benadering. We creëren innovatieve, visuele concepten en vertalen deze naar de werkomgeving van andere professionals, zoals bijvoorbeeld architecten. Onze specialisten zijn onze klanten en partners van dienst bij het inrichten van bijna iedere denkbare plek voor werk, privé of openbaar gebruik.

De kern van ons bedrijf is ons lange termijn perspectief. Al onze producten zijn ontworpen en geproduceerd met aandacht voor een minimale impact op het milieu en met behoud van een lange levensduur. We zijn al vaak onderscheiden en gecertificeerd voor onze niet aflatende inspanningen op dit gebied.