Tarkett

Tarkett is een internationale marktleider in innovatieve oplossingen voor vloerbedekking en sportveldbekleding. Met een breed scala aan producten, waaronder vinyl, linoleum, tapijt, rubber, hout, laminaat, kunstgras en atletiekbanen, bedient de groep klanten in meer dan honderd landen wereldwijd. Met 13.500 medewerkers en 34 productielocaties verkoopt Tarkett dagelijks 1,3 miljoen vierkante meter vloeroppervlak voor ziekenhuizen, scholen, woningen, hotels, kantoren, winkels en sportvelden.

DESSO maakt onderdeel uit van de Tarkett-groep en is de merknaam voor de hoogwaardige, duurzame tapijten en tapijttegels voor commerciƫle toepassingen zoals kantoren, bankgebouwen, winkels, openbare gebouwen, scholen, universiteiten en zorgcentra. DESSO streeft naar het leveren van superieure producten in termen van kwaliteit, duurzaamheid en design dankzij voortdurende innovatie.

Tarkett zet zich in voor duurzame ontwikkeling en heeft een eco-innovatiestrategie geĆÆmplementeerd die is gebaseerd op Cradle to Cradle principes en bevordert de circulaire economie, met als uiteindelijke doel bij te dragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen.

130 jaar lang draagt Tarkett innovatie, toegewijde uitmuntendheid en duurzaamheid hoog in het vaandel. Op deze manier is Tarkett wereldleider geworden in vloer- en sportoppervlak oplossingen voor alle marktsegmenten.